Ons Team

De mensen achter Arch-IT

Opgericht in 2005 is Arch-IT een bedrijf met 12 enthousiaste mensen die graag met elkaar en graag met u samenwerken. We zijn gecertificeerd Visma-Expert Center, maar de meeste van onze kennis komt uit de praktijk! In alfabetische volgorde stellen we onze medewerkers aan u voor:

Michiel Broek

Michiel is vanaf november 2016 werkzaam bij Arch-IT BV. Michiel heeft brede ICT ervaringen en is binnen Arch-IT BV vooral verantwoordelijk voor de implementatie van Visma.Net (Financials & Logistics). Daarnaast kent een ELVY (Document Scanning & Fiattering) implementatie ook geen geheimen voor hem.

Arjen Broenink

Arjen Broenink is de "AR" van ARCH-IT BV. Arjen heeft vanaf 1999 ervaring met het bouwen van maatwerkoplossingen in AccountView. Zijn werkzaamheden bestaan uit het initieren, bouwen en begeleiden van softwareontwikkeling binnen ARCH-IT BV. Daarnaast is Arjen eindverantwoordelijk voor onze eigen administratie.

Jolanda van Huffelen

Jolanda is sinds 2008 de 'spin in het web' bij ARCH-IT BV. Deze office manager pur sang draagt zorg voor de bewaking van alle agenda's, en is altijd eerste aanspreekpunt bij contact met ARCH-IT BV. Jolanda is verantwoordelijk voor onze eigen financiele administratie en draagt zorg voor alle bestellingen die gedaan worden.

Peter Kamphuis

Peter is een enthousiaste, creatieve, ervaren en gedreven ontwikkelaar die binnen Arch-IT BV vooral bezig is met de ontwikkeling van ons product FuneralView. Peter is een ontwikkelaar die zich realiseert dat software nooit 'klaar' is. Het kan altijd efficienter, mooier en slimmer en dat zie je terug in de oplossingen die hij bouwt. Peter is vanaf juni 2017 werkzaam bij Arch-IT BV.

David Pit

Bij de start van 2019 kwam David Pit ons team versterken. David is enthousiast en als je een afspraak met ‘m maakt komt er ‘energie binnenwandelen’. Deze energie wendt David vooral aan in sales-trajecten, maar ook als u als klant eenmaal binnenboord bent, blijft hij zich verantwoordelijk voelen voor het reilen en zeilen van de werkzaamheden die we voor u uitvoeren. Bij David geldt ‘afspraak is afspraak’

Charles Rommelaar

Charles Rommelaar is de "CH" van ARCH-IT BV. Charles heeft vanaf 1999 ervaring binnen het Visma kanaal en heeft veel ervaring opgebouwd bij het adviseren van oplossingen voor complexe problemen die kunnen spelen in een branche. Charles spreekt de taal van de klant en is eindverantwoordelijk voor de sales van ARCH-IT BV.

Renske Visser

Renske is vanaf maart 2015 werkzaam bij Arch-IT en verantwoordelijk voor support. Renske heeft als klant van Arch-IT 12 jaar gebruikerservaring opgedaan en mag nu de andere kant van de telefoonlijn bemannen. Renske is klantgericht en is uw eerste aanspreekpunt bij support.

Harmen Vogel

Harmen is sinds eind 2011 werkzaam als consultant. Harmen is pragmaticus met een no-nonsense mentaliteit. Harmen heeft brede kennis van AccountView en implementeert dagelijks oplossingen voor nieuwe en bestaande klanten. Naast zijn brede AccountView ervaring implementeert Harmen ook ELVY Document Scanning en IFR (fiattering van facturen) en is hij tot nu betrokken bij al onze Visma.Net-klanten.

Sierd Weidema

Sierd is sinds 2009 werkzaam bij ARCH-IT BV. Sierd is een zeer creatieve implementatie consultant, een 'mensen-mens' en zeer geinteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Daardoor bewijst hij dagelijks zijn meerwaarde in de uitvoering van complexe implementatietrajecten. Naast zijn brede kennis van AccountView heeft een netwerk geen geheimen voor hem. Een deel van zijn tijd ontwikkelt Sierd ook aan weboplossingen (.Net).

Michel Vaartjes

Michel is na de zomer van 2021 ons team komen versterken. Michel is een ervaren software ontwikkelaar die zich bezighoudt met de ontwikkeling van FuneralView, maar ook zijn hand niet omdraait voor het bouwen van een mooie Visma.net ERP API koppeling met een andere applicatie. Hij wordt blij van 'code kloppen' en wij worden blij van hem!

Dennis van der Veen

Dennis heeft de HBO opleiding bedrijfseconomie afgerond en startte bijna tegelijkertijd met Ronald in september 2021 bij Arch-IT. Als consultant ligt zijn interesse vooral op het financiële vlak en hij vindt het leuk en boeiend om bij zoveel verschillende klanten en processen betrokken te zijn. Tegelijkertijd volgt hij alle benodigde certificeringstrajecten. En die ervaringen zijn leerzaam voor klanten, voor onszelf en uiteraard ook voor hem.

Ronald van Benthem

Ronald is halverwege 2021 gestart als Visma.net consultant. Ronald geniet van zijn rol als implementatie consultant en met zijn brede interesses onderzoekt hij graag wat net iets beter of net iets mooier kan. Daarmee helpt hij klanten echt vooruit en dat is ook de kant die hij zelf graag oploopt.