Missie en visie

Missie

Waarvoor we staan
Arch-IT BV staat voor het leveren van degelijke en betrouwbare automatiseringsoplossingen die klanten ècht verder helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.
Als een architect nemen we klanten mee in het proces van bouwen aan een goede oplossing en gaan daarbij de ‘oplossingen op maat’ niet uit de weg.

Gericht op organisatie
Arch-IT BV heeft een prettige, informele en open werksfeer die ruimte biedt aan de individuele ontplooiing van haar medewerkers omdat we vinden dat mensen de bouwstenen zijn ons bedrijf.

Wie zijn we?
Arch-IT BV is een zelfstandig opererend bedrijf en werkt samen met een aantal partners.
We zijn Visma & AccountView Expert Center en richten ons op het MKB.

Identiteit, waarden
Arch-IT BV is geen ‘snelle jongens’ club. IT zien we als een middel om doelstellingen te bereiken. We willen onze identiteit niet laten bepalen door scoringsdrang, maar vinden dat klanten en medewerkers centraal moeten staan. Arch-IT BV is aanspreekbaar op een integere manier van werken

Vanuit een lang verleden
Arch-IT BV heeft de afgelopen decennia bewezen kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen te realiseren bij een grote diversiteit van klanten in verschillende branches van het MKB. Daarbij maken we gebruik van telkens vernieuwende technieken.

Visie

Waarvoor we gaan
Arch-IT BV gaat voor het aangaan van langdurige klantrelaties, waarbij onze drijfveer gebaseerd is op het woord ‘relatie’ en het te behalen resultaat voor de klant .

Gericht op omgeving
Arch-IT BV is een betrouwbare partner voor haar klanten en leveranciers. In datgene wat we doen willen we dat mensen voor 100% op ons kunnen rekenen!

Hoe gaan we met onze relaties om?
Arch-IT BV neemt haar klanten serieus. Daarom luisteren we goed naar een probleem- of vraagstelling. In onze advisering staan we voor ‘eerlijk en recht door zee’.

Toekomst, droom
Arch-IT BV wil een degelijke en betrouwbare speler blijven die zich in de snel veranderende wereld van de ICT enerzijds onderscheidt door een hoog kennisniveau van te automatiseren administratieve processen en anderzijds door flexibiliteit en pragmatisme.

Vanuit de verre toekomst
Arch-IT BV streeft ernaar klanten tot ambassadeurs van haar organisatie te maken. We willen meer en meer een sparringpartner en adviseur zijn van klanten, die in het doolhof van de schijnbaar oneindige mogelijkheden die techniek heeft te bieden, hun weg zoeken.